Možnosti plačila

Kupci lahko naročilo (škatle) plačajo po povzetju ali po predračunu. Možno je le plačilo v enkratnem znesku. Do plačila celotne kupnine so izdelki last podjetja Just-in, Tjaša Justin s.p. in spletne trgovine RED.
Prednaročila se plačajo vnaprej. Blago je dostavljeno v dogovorjenem času. Pridružujemo si pravico, da se časovni rok podaljša, zaradi tehničnih ali drugih napak v postopku. V tem primeru se zavezujemo, da bomo naročnika ustrezno obvestili. Prosimo vas, da nas obvestite, če niste prejeli nobenega obvestila z naše strani in so od nakupa pretekli več kot 3-je delovni dnevi.

Izdelki, ki se pošiljajo iz tujine imajo daljši dobavni rok 20-50 dni. Plačilo za njih se izvede predhodno.

Plačilo po predračunu: V primeru plačila po predračunu, bomo paket odposlali v najkrajšem možnem času po prejemu vašega nakazila. Naročeni artikli bodo za vas rezervirani 3 delovne  dni, v primeru, da v tem času ne poravnate predračuna, bodo po preteklih treh dneh vaši artikli zopet na voljo vsem kupcem.
Predračun je veljaven 3 delovne dni, od prejema naročila!
Pri plačilu po predračunu, vam stroška transakcije ni potrebno plačati!!!

Plačilo po povzetju: Pri plačilu po povzetju bo vaš paket posredovan v najkrajšem možnem času, znesek pa boste poravnali poštnemu uslužbencu. Če vas takrat ne bo doma, vam bodo pustili obvestilo o prispelem paketu.
Pomembno: pri plačilu po povzetju vam bo poštni uslužbenec dodatno zaračunal strošek transakcije prevzetega denarja (podobno kot vam to zaračuna banka ali pošta pri plačilu položnic). Transakcijski strošek znaša 1,05 EUR do zneska za plačilo 98 EUR, nad tem zneskom pa 1% (za primer: če bo vaš znesek za plačilo 115 EUR, bo transakcijski strošek 1,15 EUR)

Plačilo storitev: Naročnik dobi pred plačilom avansa okvirni predračun za storitev, ki bo opravljena. Po plačilu dogovorjenega avansa se znesek poravna na TRR. Razlika se poravna po kocu opravljene storitve, ko se obračunajo dejanski stroški.

 Paypal plačilo: Za Paypal plačilo morate imeti odprt Paypal račun. Pri paypal plačilu vam Paypal zaračuna stroške transakcije.

Cene

Vse cene so izražene v EUR (Evrih).
Cene veljajo v trenutku potrditve naročila (zaključitve nakupa).
Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.
V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo prodajalec kupca o tem obvestil. Prodajalec bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV)

V ceno ni vključen  strošek dostave.