Kdo sem jaz?

Živjo,

Jaz sem Tjaša in vam bom pomagala vaše omare in domove odhrčkati, organizirati in urediti, da bo v njih več prostora za tiste stvari, ki jih imate resnično radi. 

Po poklicu sem arhitektka, ki rada odhrčkava. Že med študijem sem opravljala različna dela povezana z notranjim oblikovanjem, kaseje pa sem izkušnje pridobivala z delom v arhitekturnih birojih in salonih notranje opreme kjer še vedno delam. 

Vedno, ko stopim v nek prostor, razmišljam, kako bi z enostavnimi spremembami dosegla, da bi postal svetlejši, prijetnejši, bolj vabljiv; kako bi reorganizirala pohištvo; kako se znebila stvari, ki jih ne potrebujemo; kakšne barve in dodatke bi umestila, da bi prostoru podarili tisto piko na i, ki si jo zasluži.

Iz teh idej se je rodil RED, spletni portal za urejen dom. Moja želja je pomagati ljudem z majhnimi spremembami narediti urejen, prijeten, praktičen in nenatrpan dom - zatočišče miru, kamor se bodo vsak dan z veseljem vračali.

Kaj vam lahko ponudim?

Če vaš dom potrebuje »lifting« - nove barve, nov dekor, reorganizacijo pohištva ali se vam je zgolj nabralo preveč vsega in nujno potrebujete akcijo odhrčkavanja, sem tu! Vaše omare in domove bom pomagala organizirati in urediti, da bo v njih več prostora za tiste stvari, ki jih imate radi in jih resnično potrebujete. 

Ponujam vam smernice, spodbudo, podporo in pomoč, ki vam bo pomagala organizirati dom in s tem tudi vaše življenje. Pomagam pri odločitvah, katere stvari dodajo vrednost vašemu življenju in katere ne, na koncu pa sestavim še načrt, ki vam bo pomagal ohraniti novo življenje brez nereda.

Za vsa vprašanja sem vam na voljo preko kontaktnega obrazca.

Se veselim, da se spoznamo!

Tjaša

decluttering certifikat